Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


zoek | wis invoer

Houtwaren, knoppen, bolpoten,lijsten,togen,ornamenten

Zeer groot aanbod aan houten knoppen, bolpoten, kastpoten, meubelpanelen, kastplanken, schappen, meubel- en keukenlijsten, kast- en keukenzuilen, snekken, ornamenten, trapbalusters, eiken vloerdelen, eiken vloeren, eettafelpoten, salontafelpoten, tafelbladen, aanrechtbladen, lambrisering en veel overige houtwaren.

Catalogus \ Houtwaren, knoppen, bolpoten,lijsten,togen,ornamenten

< terug

Houten knoppen beuken vuren

Houten knoppen beuken vuren
De Splinter biedt al jarenlang knoppen aan. Knoppen voor o.a. bedden, tafels, deuren en kapstokken. Verkrijgbaar in eiken-, beuken-, vuren- en grenenhout. Verschillende soorten en maten te verkrijgen bij De Splinter.

Bolpoten, kastpoten, klossen

Bolpoten, kastpoten, klossen
De Splinter biedt al jarenlang bolpoten aan die gebruikt kunnen worden voor o.a. kasten, commodes, kisten en bankstellen. Verkrijgbaar in vurenhout. Verschillende soorten en maten te verkrijgen bij De Splinter.

Timmerpanelen, achterwanden, tafelbladen

Timmerpanelen, achterwanden, tafelbladen
De Splinter heeft al jarenlang een zeer groot aanbod aan massief houten panelen met doorgaande lamellen. De Splinter is de goedkoopste met massief houtenpanelen met doorgaande lamellen. Hier vindt u ons overzicht. Verkrijgbaar in o.a. eikenhout, grenenhout, vurenhout, bamboe, teakhout en steigerplanken, Europees notenhout, kersenhout.

Koplijsten,keukenlijsten,plinten,sierlijsten

Koplijsten,keukenlijsten,plinten,sierlijsten
De Splinter heeft een groot aanbod aan lijsten. O.a. koplijsten, voetlijsten, plinten, stijllijsten, sponninglijsten, sierlijsten, sluitlijsten, deurlijsten, neuslijsten, gootlijsten, keukenlijsten. Verkrijgbaar in o.a. eikenhout, vurenhout en merantie.

Kastzuilen

Kastzuilen
De Splinter biedt diverse zuilen aan tegen een voordelige prijs. Deze zuilen kunnen gebruikt worden voor o.a. kasten en commodes. Verkrijgbaar in vuren- en lindehout.

Keeplatten,Tandlijsten, woutermannen

Keeplatten,Tandlijsten, woutermannen
De Splinter biedt al jarenlang keeplatten aan. Verkrijgbaar in o.a. vuren-, eiken- en beukenhout. Verpakt per 24 stuks, maar ook los te verkrijgen. Verkrijgbaar in verschillende maten: Houtmaat: 18x28 mm Lengte: 208-236 cm Verpakking: 24 stuks.

Snekken, ornamenten vuren & beuken

Snekken, ornamenten vuren & beuken
De Splinter biedt diverse snekken en ornamenten aan. Snekken en ornamenten worden gebruikt voor het versieren en restaureren van antieke meubelen. Verkrijgbaar in o.a. vuren- en beukenhout.

Trapbalusters, eindpalen

Trapbalusters, eindpalen
De Splinter biedt diverse trapbalusters aan. Verkrijgbaar in eiken- en vurenhout. De Splinter heeft nog altijd de voordeligste prijzen als het gaat om trapbalusters.

Houten vloeren

Houten vloeren
De Splinter biedt aan: vloerdelen, multiplank, lamelvloer met een massief eiken toplaag van 3-4 mm. Alle mogelijke kleuren leverbaar door bv onze bekende Rubio Monocoat te verwerken. Verkrijgbaar in eikenhout.

Eettafelpoten

Eettafelpoten
De Splinter biedt de meest uiteenlopende tafelpoten aan. Gedraaid, taps, blok, Queen Ann, gebogen. Vele modellen mogelijk bij De Splinter. Maatwerk is mogelijk en verkrijgbaar in vuren- en eikenhout.

Tafelbladen 28-30-40 mm

Tafelbladen 28-30-40 mm
De Splinter heeft een groot assortiment aan tafelbladen van massief verwerkt hout. Zowel in doorgaande lamellen als gevingerlaste panelen mogelijk. Vele panelen zijn uit voorraad leverbaar en diverse diktes mogelijk. Verkrijgbaar in o.a. mixedwood, suarwood, bamboe-, eiken-, grenen- en vurenhout.

Ornamenten linden hout gestoken

Ornamenten linden hout gestoken
De Splinter biedt handgestoken ornamenten aan. Ieder ornament is een tikje anders, dat geeft het juist de nostalgische uitstraling. Meeste ornamenten zijn uitgevoerd in lindenhout, maar ook verkrijgbaar in o.a. durian hout.

Salontafelpoten

Salontafelpoten
De Splinter biedt diverse salontafelpoten aan; gedraaid, blok, taps, QueenAnn en nog veel meer. Maatwerk ook geen probleem. Verkrijgbaar in o.a. vurenhout en eikenhout.

Overige houtwaren

Overige houtwaren
Hier vindt u alle overige houtwaren, die we niet vonden passen in de overige categorieën. Kijkt u hier eens rond om te zien wat we nog meer aanbieden.

Lambrisering
De Splinter biedt een breed assortiment aan lambrisering.

Ornamenten linden hout gestoken
De Splinter biedt aan: ornamenten linden hout gestoken

< terug