Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


zoek | wis invoer

Onderhoudsmiddelen, Renuwell, Rubio monocoat, Osmo

Zeer groot aanbod aan onderhoudsmaterialen bij De Splinter zoals: Diversen meubel & vloer oliën Renuwell®, Osmo® Hardwax, Rubio® Monocoat, Waterbeitsen Splinter® Borstels voor uitpoetsen van meubels, Witte houtlijm, Bruislijm, constructielijm, Meubelwas, Antiekwas, Boenwas, Houtvulmiddel voor wormgaten en oneffenheden Borma®, Hermadix®, Oranje, Renuwell, Vitex, Quick, Wiertz

Catalogus \ Onderhoudsmiddelen, Renuwell, Rubio monocoat, Osmo

< terug

Renuwell®

Renuwell®
Renuwell® De Splinter heeft verschillende onderhoudsmiddelen/onderhoudsmaterialen in het assortiment. één daarvan is Renuwell®. De Splinter is al jaren een grote dealer van Renuwell®. Onderstaand treft u alle producten die wij aanbieden van Renuwell®. Al deze onderhoudsmiddelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt de Renuwell® onderhoudsmaterialen dus toevoegen aan uw winkelmandje door op het product te klikken.

Rubio Monocoat RMC®

Rubio Monocoat RMC®
Rubio Monocoat Oil Plus 2C Op zoek naar een houtbehandeling die oa. jouw houten vloer kan beschermen en kleuren? Dan is de Rubio Monocoat Oil Plus 2C dé oplossing voor jou! De Oil Plus 2C beschermt en kleurt vrijwel alle houtsoorten in elke vorm mogelijk. Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een houtolie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag. De combinatie van de olie(A) met de accelerator(B) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure houtbescherming.

Borma® Wachs

Borma® Wachs
BORMA WACHS Meubel producten, Was Meubelolie Afbijt, houtwormdood, enz. Beits en kleurstof, Retoucheermateriaal, Kit en vulmiddel

Osmo® hardwax

Osmo® hardwax
De Splinter heeft verschillende onderhoudsmiddelen / onderhoudsmaterialen in het assortiment. één daarvan is Osmo®. De Splinter is al jaren een grote dealer van Osmo®.

Steigerbeits & Krijtverf

Steigerbeits & Krijtverf
Steigerbeits OAF & Quick Krijtverf

Diversen Oliën

Diversen Oliën
Gekookte lijn olie voor buiten meubelen en schuttingen, voor uw kostbare bamboe schutting, Quick® hardwax olie, Toff teak olie van Hermadix®

Meubelwas,antiekwas,bijenwas,vloerwas,parketwas

Meubelwas,antiekwas,bijenwas,vloerwas,parketwas
Briwax honey, Medium Brown, Antique Brown, Clear, Terpentijn Was Wiertz bijenwas, Quick,Queenwax Antivlekwas Quick, Kalkwas, Krijtwas, schoolborden was ciranova, parketwas vloeibaar, Osmo blanke vloeibare was.

Afbijt middelen,woodstripper

Afbijt middelen,woodstripper
Teak cleaner voor uw teakhouten meubelen te reinigen. Borma Radical afbijt voor oude verflagen te doen verwijderen. Verkrijgbaar in: 750 ml en 5 liter.

Houtvulmiddel, houtplamuur

Houtvulmiddel, houtplamuur
In deze rubriek ziet u ons gamma van diversen houtvulmiddelen. Merken als Borma, Sintobois, Quick stopwas mogen niet ontbreken. Kneedbaar hout is te gebruiken voor beschadigd hout dat transparant afgewerkt wordt. Gebruik de kleur die zo dicht mogelijk bij de houtsoort ligt.

Politoer

Politoer
Politoer is een oplossing van schellak in alcohol (methanol, ethanol enz.) die wordt gebruikt om hout af te dichten. Politoeren is het aanbrengen van de schellak zodat een dunne, glanzende film op het hout ontstaat. Hiervoor wordt een prop in een katoenen doek gebruikt, waarmee de vloeistof op het hout gewreven wordt. De alcohol verdampt snel, waardoor in korte tijd verscheidene lagen na elkaar aangebracht kunnen worden.

Staalwol 0,00,000,0000,1,2,3,4

Staalwol 0,00,000,0000,1,2,3,4
Staalwol is een bosje van zeer fijn staaldraad, dat wordt gebruikt voor het polijsten van hout en schoonmaken van gecorrodeerd metaal. Met behulp van staalwol kun je ook aluminium, koper, etc polijsten. Samen met een beetje terpentine kun je oude verfresten verwijderen. Bij het polijsten ook slijppasta gebruiken. 0000 zeer fijn 000 Fijn 00 0 1 2 3 4 Grof

Schuurpapier,schuurpad,schuurvel, schuurborstel

Schuurpapier,schuurpad,schuurvel, schuurborstel
Schuurpapier VITEX 93 mm Schuurpapier VITEX 115 mm Slijpvlies rood 152x229 Slijpvlies rol avf 100 mm x10 mtr Schuurmat p 100 handpat 98x120x12 mm Schuurmat lak M3 p220 220x280 mm Schuurborstels

Kwasten verfkwasten

Kwasten verfkwasten
Een kwast als gereedschap bestaat uit samengebonden vezels waarmee een substantie op een voorwerp aangebracht kan worden, of om schoon te maken. Van oudsher bestaat een kwast uit haar van dieren (varkenshaar, dassenhaar) of uit plantaardige vezels. Tegenwoordig worden ook kunststofvezels gebruikt. De vorm ziet er vrijwel steeds hetzelfde uit; een steel om vast te houden met op het uiteinde haren waarin de vloeibare, gel- of poedervormige substantie blijft hangen. De meeste kwasten zijn rond, maar er zijn ook platte of blokvormige kwasten.

Retoucheerstiften

Retoucheerstiften
Voor gebruik altijd kleurstaal maken! Krassen in hout kunnen worden weggewerkt met een retoucheerstift in dezelfde houtkleur als het betreffende meubelstuk.

Perfacs Houtworm verdelger

Perfacs Houtworm verdelger
Perfacs verdelgt houtworm en andere hout aantastende insecten en voorkomt her aantasting bij een juiste toepassing gedurende lange tijd (tot wel 10 jaar). Breng Perfacs vloeibaar met een kwast of m.b.v. een lage drukspuit met grove druppel op. Per m² ongeveer 250 ml Perfacs gebruiken. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof net niet afdruipt.

Lederproducten

Lederproducten
Leercosmetica en leerreiniger* beschermende onderhoudscrème voor gladde leersoorten* herstelt doffe plekken bij van kleur verschoten leder, geeft niet afleercosmetica is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Overige onderhoudsmiddelen en-materialen

Overige onderhoudsmiddelen en-materialen
Splinter polisch doek 250 stuks Microvezel Cleaner Greenfix NF 250 ml wit Elite meubelpolish 150 ml

Waterbeits, meubelbeits, vloerbeits

Waterbeits, meubelbeits, vloerbeits
Diverse kleuren waterbeits, Wiertz houtbeits, Nafta Beits,Quick, CéPé beits, Fabel, grenen 1, grenen 2, licht eiken, midden eiken, donker eiken, noten, mahonie, koloniaal, transparant wit, zwart, positief(loog) 1-5-20 liters

Uitpoets borstels voor meubelen

Uitpoets borstels voor meubelen
Borstels voor het uitpoetsen van meubelen.Borstel voor op de boormachine Ø 100-160 mm. Borstel zwart Ø 70-120 mm.

Houtlijm,constructielijm

Houtlijm,constructielijm
Witte houtlijm Briancon watervast, exterieur. Bruislijm icema R145 / 31 1 kilo. Bruislijm icema R145 / 12 1 kilo.

< terug