Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


zoek | wis invoer

Decoratiematerialen

Zeer groot aanbod aan diverse decoratiematerialen, waaronder wandpanelen, statues, sprokkelhouten dieren en figuren, potten & vazen, spiegels, glazen vazen op teak, glassbowls, houten schalen, chopping boards, tapas planken, houten lampen, schelpen lampen, kerst artikelen en paas artikelen. Alle decoratiematerialen zijn handmade.

Catalogus \ Decoratiematerialen

< terug

Wandpanelen

Wandpanelen

Statue

Statue

Sprokkelhouten dieren & figuren

Sprokkelhouten dieren & figuren

Potten & Vazen

Potten & Vazen

Spiegels

Spiegels
Spiegel sea grass Ø 100 cm

Glazen vazen op teak (Glass bowls)

Glazen vazen op teak (Glass bowls)
De Splinter biedt aan glazen vazen op teak. Deze glazen vazen op teak zijn handmade en gemaakt van recycled/reclaimed teakhout. De producten verschillen onderling het een en ander van elkaar, maar dit maakt ze allemaal uniek.

Schalen

Schalen

Droog bloemen & planten

Droog bloemen & planten
De Splinter biedt aan een groot assortiment aan decoratiematerialen. Deze decoratiematerialen zijn grotendeels handmade en gemaakt van recyclede/reclaimed producten. Hier vindt u alle decoratie die vallen buiten de andere categorieën onder decoratiematerialen.

Schedels dierenkoppen

Schedels dierenkoppen

Chopping boards

Chopping boards
De Splinter biedt aan Chopping Boards in verschillende soorten en maten. Deze zijn handmade en verschillen daarom allemaal van vorm en maat, wat ze uniek maken.

Houten lampen

Houten lampen

Schelpen lampen

Schelpen lampen

Woonladders

Woonladders
DE LADDER IS VOLLEDIG MET HAND WIT GESCHILDERD, HIERDOOR KRIJG JE EEN NOSTAGLISCH UITERLIJK (niet overal gelijk geschilderd) Deze teakhouten ladder van Eco Bamboo Europe is een mooie toevoeging aan een woonkamer of overkapping. Me deze decoratieve ladder fleur je makkelijk je muur op zonder meteen iets op te hoeven hangen. Zet de ladder tegen de muur aan met een mooi tafeltje of plant ervoor en de muur ziet er al lang niet meer zo saai uit. Elke ladder is uniek. De foto die u ziet is enkel een voorbeeld foto en het product kan iets afwijken van de foto. Als u de ladder zelf wil uitzoeken bent u altijd welkom om langs te komen. Afmeting. Hoogte: 150 cm Breedte: 40 cm Diepte: 5 cm Productspecificaties Algemeen Kleur Zwart Materiaal Materiaal: Teak Gewicht 3 kg

Paasartikelen

Paasartikelen

Ibiza Style decoration

Ibiza Style decoration

Vintage metal
Cast iron brackets gietijzeren schapdragers nostagisch

Carpetten, vloerbedekking,vloerkleden

Baskets, Manden, Körbe

< terug