Oerseweg 17
7071PP Ulft
T 0315 325436
WhatsApp 0315 325436
E info@desplinter.nl


zoek | wis invoer

Houten auto`s & motoren

Zeer groot aanbod aan handgemaakte houten autos. Merken als Alfa Romeo, Bugatti, Ferrari, Harley Davidson, Hirondelle, Lamborghini, Mercedes en Porsche zijn bij ons te koop. Zowel op ware grootte als op kleiner formaat. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Catalogus \ Houten auto`s & motoren

< terug

Mercedes

Mercedes
Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes of Benz, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het merk onderdeel van Daimler AG. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Porsche

Porsche
Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG is een Duits fabrikant van sportautos, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Ferrari

Ferrari
Ferrari is een Italiaans automerk gevestigd in Maranello, Italië. Het bedrijf is in 1929 opgericht als raceteam door Enzo Ferrari. Pas in 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatautos onder de naam Ferrari S.p.A. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Bugatti

Bugatti
Bugatti is een gerenommeerd historisch Frans automerk, dat bekend is om zijn snelle, dure en exclusieve wagens. De merknaam is sinds 1998 in handen van Volkswagen AG. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Alfa Romeo

Alfa Romeo
Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Naast sportieve gezinsautos, coupés en cabriolets staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt mede door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren betrokken is geweest bij autoraces. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Lamborghini

Lamborghini
Automobili Lamborghini S.p.A. is een Italiaanse fabrikant van luxe sportwagens die eigendom is van Audi. Lamborghinis productiefaciliteit en het hoofdkantoor zijn gevestigd in SantAgata Bolognese, Italië. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Hirondelle

Hirondelle
Hirondelle is een Belgisch historisch merk van bromfietsen en motorfietsen. Begin jaren vijftig bracht Hirondelle bromfietsen op de markt en in 1953 een 125cc-scooter. Deze hadden Sachs-motoren en werden waarschijnlijk ook onder de naam Main dOr verkocht. Er bestond nog een merk met deze naam: zie Hirondelle (Frankrijk). Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

Harley Davidson

Harley Davidson
Harley-Davidson is een Amerikaanse producent van motorfietsen uit de staat Wisconsin. Het merk brak door toen tijdens de Tweede Wereldoorlog grote aantallen motorfietsen werden geleverd aan het Amerikaanse leger, onder de naam Liberator, met een 750 cc zijklepmotor. Deze op ware grootte gebouwde autos zijn allemaal handmade en gemaakt van reclaimed/recycled teakhout.

< terug